Från ord till handling..

Måste säga att jag tycker vi är fantastiskt coola som har startat Rebellablogg!
Precis som Hanna säger så är det väldigt många män som tar plats i cybervärlden – men betydligt färre kvinnor.
Den stora utmaningen blir nu att se till att verkligen ta all den där platsen på vår egen blogg.

Själv är jag en fegis.
Nu har jag suttit hela förmiddagen och klurat på om jag egentligen borde blogga eller om jag helt enkelt ska låta andra skriva och själv inta hejaklacksposition.
Det är ju ändå ganska läskigt att synas så mycket som ett blogginlägg kan göra. Och vad har egentligen jag att säga som inte andra redan har sagt, på ett mycket smartare sätt?
Det kanske är bättre att hålla sig i bagrunden och peppa alla de andra balla brudarna som verkligen borde skriva om alla sina smarta tankar om världen, patriarkatet och feminismen?

Som tur är kom jag på mig själv.
För med lite distans till sig själv och lite analys av läskigheten så är det ganska lätt att hitta anledningen till de få kvinnliga bloggarna.
Nämligen att alldeles för många tänker som jag och framförallt handlar därefter.

Därför lovar jag att hädanefter handla precis tvärtom:
Att skriva vad jag tycker om saker som jag tycker är viktigt och högaktningsfullt sXXXa i om andra tycker att det jag skriver är korkat, tråkigt och ointressant.

Så det så.

På återseende!
/ Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>